Vibráló péniszgyűrű kondommal

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars6 Stars7 Stars8 Stars9 Stars10 Stars (5 szavazat, átlag: 7,80 / 10)
Loading...

Akár szereted az kotont, akár nem, használata mindenképpen jó ötlet! Az új technológiáknak és a vékonyabb, érzékenyebb óvszereknek köszönhetően alig veszed észre, hogy rajtad van, inkább próbáld kis és szokd meg, mintsem élből utasítsd el oktalanul azt. Az óvszerek még egy kis különlegességet is hozhatnak a szexuális életedbe, hiszen egészen már érzés úgy elélvezni, hogy a makkodon mindvégig hátrahúzva tartod a fitymád. Az sem elhanyagolandó tény, hogy ez a leheletnyi védelem nagyon sok, kellemetlen gondtól menthet meg!

Farokgyűrű

Vibráló gyűrű a péniszen

Már régen feltalálták – de sajnos, nem olyan régóta, mint kellett volna! Úgy tűnik, először az ősi Egyiptomban használták. A legelső európai nyomokat pedig a franciaországi barlangrajzok bizonyítják. Néhány történész szerint a rómaiak a legyőzött harcosok izomzatából, vagy disznóbélből készítettek óvszert.

Ez azért ne szegje a kedved, hiszen az óvszerek – optimális esetben – mostanában már lényeges tartozékai a mindennapi életnek: megvédenek a szexuális úton terjedő betegségektől és a nem kívánatos terhességtől, mi több, még a szexuális élményt is fokozhatják!

Ha vibráló péniszgyűrűt is használsz, akkor azt a gumira helyezd fel. A vibráló péniszgyűrű – az egyéb jótékony hatásain kívül -, segít az óvszert is a helyén tartani. Ez lényeges, hiszen a guminak az egész szexuális aktus alatt végig a helyén kell maradnia. Ha elélveztél, ügyelj arra, hogy addig távolítsd el a péniszed a hüvelyből, amíg még merev. Péniszgyűrű alkalmazásánál, kicsit több időd marad orgazmus után a hüvelyben időzni, de ekkor is légy óvatos! Fogd a gumit a hímvessződ tövénél, nehogy lecsússzon és bent maradjon a hüvelyben.

Ne használd az óvszert többször és ne dobd a WC-be! A legjobb megoldás ha egy papír zsebkendőbe, vagy egy csokipapírba csomagolod, akkor senkinek sem fog szemet szúrni a szemetesben.

Tipp: Az óvszer helyes használata.

Az óvszerek gazdag választékban, formában és méretben kaphatók. Különleges alkalmakra használhatsz különleges gumikat.

A vibráló gyűrű alkalmazása kondommal:

Buli után hazaviszel valakit. Használsz óvszert?

Eredmények

Loading ... Loading ...

 

Kapcsolódó bejegyzések

 • KörülményekKörülmények (0)
  Nem elég feltenni a vibráló péniszgyűrűdet és egy hirtelen támadással, égre meredt hímtagoddal meglepni partneredet. Bár néha megvan az ilyen szituációknak is a varázsa, de - mint már többször említettük -, a nők nem olyanok, mint a […]
 • Egy Swinger klubban vesztettem el a szüzességemEgy Swinger klubban vesztettem el a szüzességem (0)
  Egyszer csak elakadt a lélegzetem, amikor éreztem, hogy hátulról valaki megfogja a melleimet. Nyakamon éreztem forró leheletét, és végigfutott rajtam a remegés, amikor a fülembe nyalt.
 • Hasznos a karbantartó szexHasznos a karbantartó szex (0)
  Alkalmi szeretőkkel a test karbantartható, sokat lehet tanulni a szexuális élményekből, ráadásul az önbizalomhiány egy kicsit kezelhető ezzel. A szexológus az egyedülállóknak tanácsolja a kalandokat, párkapcsolatban a párterapeuta […]
 • Nemi szervekNemi szervek (2)
  A nemi szervek határozzák meg az elsődleges nemi jelleget, azaz hogy valaki nőnemű (lány) vagy hímnemű (fiú). A nemi szerveknek a fajfenntartásban van szerepük. Funkciójuk, hogy ivarsejteket termeljenek - lányoknál a petesejtet, fiúknál a […]
 • Orális és anális izgatásOrális és anális izgatás (1)
  Az orális és anális szex örömteli és jó lehet, de nagyon sok tabu és előítélet övezi őket. Némelyek nem szeretik az orális és anális szexet, míg sokan mások igen.
 • Nudista strandNudista strand (3)
  A víz kimondottan kellemes volt, és Judit vaginájának forró, síkos fala, fantasztikusan ölelte át a hímvesszőmet. A hüvely ritmikus pulzálása tovább fokozta az élményt, hogy életemben először a vízben, egy strandon szeretkezek. Ez az […]

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.