Maszturbálás, maszturbáció » Tudástár » Nedves álmok – Éjszakai magömlés

Nedves álmok – Éjszakai magömlés


(20 szavazat, átlag: 8,20 / 10)
Loading...

Nagyon nehéz a régen szégyenfoltnak is nevezett éjszakai magömlés témáját egyetlen megnevezés alá besorolni, de nagyjából erről van szó:

Mit jelent a nedves álom?

A “nedves álom”-nak nevezzük azt, amikor a nők, vagy a férfiak alvás közben orgazmust élnek át, utóbbiak ejakulálnak is.

Nem tisztázott, hogy a férfiak ténylegesen többször tapasztalják-e ezt mint női társaik, vagy a nők egyszerűen csak kevésbé veszik észre? Mindenesetre ezt a nedves álom-jelenséget inkább kötik a férfiakhoz, mint a nőkhöz. A nedves álom a pubertás kor kezdetével bármikor bekövetkezhet és a kutatások szerint a férfiak mintegy 80 százaléka átesik az éjszakai magömlésen.

A nedves álom esetenként foltot hagy az ágyneműn, máskor viszont lehet, hogy az éjszakai alvás közben egy szinte észrevétlen nyögéssel véget is ér.

Rengeteg különböző elmélet született. Aki gyakran és rendszeresen él nemi életet, az kevésbé hajlamos az ilyen típusú éjszakai magömlésre. De akár egy szexbajnokkal is előfordulhat, hogy “nedveset álmodik”, ha közvetlen elalvás előtt közösült.

Sok esetben a maszturbálás is csökkenti az éjszakai magömlés gyakoriságát. Természetesen igen nehéz erre vonatkozóan pontos adatokkal szolgálni.

Volt már éjszakai magömlésed?

Eredmények

Loading ... Loading ...

Dr. Kinsey beszámolója alapján, mely egyébként nem mindig túl meggyőző: a serdülők és a fiatalemberek sokkal gyakrabban ébrednek “nedves álomból”, mint a felnőttek és az idősebb férfiak.

éjszakai magömlés

Számokban kifejezve, a 15 év körüli fiataloknak heti átlag 1-2 éjszakai magömlésük van. Viszont az 50 – 60 közöttiekkel mindössze két hetenként egyszer fordul elő. Mint már említettük ezek az adatok nem feltétlenül felelnek meg a valóságnak, ugyanis a kutatók elsősorban olyan fiatal fiúkat kérdeztek meg, akik nem szoktak maszturbálni, és olyan öregembereket, akiknek nem volt más szexuális kapcsolatuk.

De ismersz olyan fiatalt, aki soha nem maszturbál, illetve még nem volt semmilyen más szexuális kapcsolata?

Milyen gyakran maszturbálsz?

Eredmények

Loading ... Loading ...

Kapcsolódó bejegyzések

 • A megnehezült kielégülés Ha egy férfi képes a merevedésre, akkor rendszerint magömlésre is képes. Ám, ha ez nehezen, sokára vagy csak bizonyos feltételek esetén történik meg, akkor először is tisztázni kell az okokat.
 • Fantáziálás A maszturbálás közbeni fantáziálás teljesen normális, sőt, az orgazmus előidézésében igen nagy szerep jut ezeknek a gondolatoknak. Ha már itt tartunk, a vibráló péniszgyűrűd jelentősen feldobhatja a hétköznapi, megszokott kézimunkát. […]
 • A férfi nemi szervei A férfi nemi szerveinek feladata a hímivarsejtek (spermiumok vagy ondósejtek) előállítása és eljuttatása rendeltetési helyére, a nő nemi szervbe. A petesejtek a petefészkekben termelődnek, a spermiumok a herékben. Tekintsük át a férfi […]
 • A leghosszabb ondókilövellés Az ondólövés távolságában rekordját egy 22 éves olasz fiú tartja: Állítólag 16 méter távolságra tudja az ondóját ellőni!
 • Makk izgatós maszturbációs technika Makk izgatós maszturbációs technika: A másodlagos kezed mutatóujjával cirkulálj körbe a makkodon és gondoskodj arról, hogy a péniszed egész fejét körbejárd, izgatva a legtetejét és a húgycsőnyílást is.
2 hozzászólás a(z) Nedves álmok – Éjszakai magömlés témához

 1. atosz ultras szerint:

  Én havonta egyszer masztizok és isteni érzés/látvány az a sok ondó, amely ilyenkor kilövell!

 2. Janika szerint:

  Nagyon hasznos!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

FIGYELEM: Felnőtt tartalom!

Ez a weboldal olyan elemeket tartalmazhat, amelyek a hatályos jogszabályok kategóriái szerint kiskorúakra károsak lehetnek.

 

Ha ön elmúlt 18 éves, az "Elmúltam 18 éves" gombra kattinthat és a tartalom az ön számára elérhető lesz.

 

Ha ön nem múlt el 18 éves, kattintson a "Nem múltam el 18 éves" gombra; ez a tartalom az ön számára nem lesz elérhető.