Hogyan maszturbálnak a nők valójában?

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars6 Stars7 Stars8 Stars9 Stars10 Stars (31 szavazat, átlag: 7,77 / 10)
Loading...

Mit hisznek a férfiak, hogy hogyan maszturbálnak a nők, és valójában hogy nyúlnak magukhoz? Utánajártunk, hogy mit képzelnek a férfiak, és a legtöbbjüket sajnos ki kell ábrándítanunk: a nők általában nem izgató fehérneműben, és nem szexi pózokban vonaglanak az ágyon maszturbálás közben.

Maszturbáló lány

Maszturbáló lány

A legtöbb férfi valószínűleg tévhitben él azzal kapcsolatban, hogy a nők többsége hogyan maszturbál. Mármint mikor otthon van egyedül, és csak egy gyors kielégülésre vágyik. Egy átlag férfi általában úgy képzeli el a szituációt, mint ahogyan azt egy pornófilmben is látja:

A nő szexi fehérneműben, vagy teljesen meztelenül valami tökéletesen szexi pózban terpesztve vonaglik az ágyon (esetleg egy tükör előtt), izgatóan simogatja magát, majd kéjesen nyögve a frissen manikűrözött ujjaival dörzsölgeti a csiklóját, miközben másik kezével finoman csavargatja a mellbimbóját.

Na pontosan ez az, ami egy átlagos nő átlagos önkielégítése közben ritkán fordul elő, pedig a 29 éves Misi is valahogy így képzeli, bár ő tett bele némi realitást is: “A nő leül és maszturbál, akár egy pizsamában is. Közben persze erotikusan simogatja magát, vonaglik, meg gondolom kikapcsolja a tévét, és csak a puncijára koncentrál. Utána pedig mintha mi sem történt volna, felöltözik.”

Kispárnával

Párnás maszturbálás

Biztosan kiábrándítóan hat majd a férfitársadalomra, ha megtudják, a nők legtöbbször nem fordítanak még ekkora gondot sem egy gyors numerára saját magukkal. A 32 éves Judit például ritkán maszturbál többet, mint egy-két perc, ugyanis számára olyankor csak a gyors kielégülés a fontos.

“Általában lezavarom egy-két perc alatt, és még segédeszközt sem nagyon használok. Kislányként – már óvodában – is maszturbáltam, persze akkor még nem nagyon tudtam, hogy mi az, csak élveztem. Általában ráhasaltam egy párnára, aztán addig vonaglottam rajta, míg nem volt jó. Ezt néha a mai napig csinálom, de újabban inkább csak a kezemet használom.

A hasamon fekszem, és a hiedelmekkel ellentétben nem ujjazom magam, sőt, még a csiklómhoz sem nagyon nyúlok, csak a felette lévő részt dörzsölöm és ‘nyomom’.

Nem hiszem, hogy szexi látvány lenne egy pasi számára, főleg ha az egész egy otthoni melegítőben történik, miközben zsíros a hajam. Természetesen ha a pasim előtt csinálom, akkor teljesen más. Akkor szexi vagyok, kívánatos, és inkább csak izgatom magam. Úgy viszont sokkal nehezebben tudok elélvezni.”

A cikk forrása és folytatása: Velvet.

Kapcsolódó bejegyzések

 • Női maszturbáció IV. részNői maszturbáció IV. rész (1)
  A mély és nyugodt légzés, a megfelelő környezet biztosítása stresszes, negatív gondolatoktól terhelt hozzáállás esetén szinte elengedhetetlen az izgalomhoz. Ennek érdekében zárjuk magunkra az ajtót, kapcsoljuk ki a mobilt, húzzuk be a […]
 • Női maszturbáció I. részNői maszturbáció I. rész (21)
  Mert bizony a lányok is maszturbálnak! Nem kell félteni a szende kislányokat, minden elképzelhető tárgyat magukévá tesznek, minden elképzelhető helyen magukhoz nyúlnak, fantáziájuk és eszköztáruk nem ismer határokat. A maszturbáció […]
 • Így néz ki egy valódi orgazmusÍgy néz ki egy valódi orgazmus (5)
  Még a sokat tapasztalt férfiakat is át lehet verni a színleléssel, ha az általános jeleket adja elő a nő. A lábfej megfeszítésére, a mellbimbó megkeményítésére, lihegésre, szapora légzésre, stb. mindenki képes, ám vannak olyan dolgok, […]
 • Drakula grófDrakula gróf (3)
  Annyira szeretem nézni, ahogy keféled! - és szinte megbabonázott tekintettel figyelte a Gróf hatalmas heregolyóit, melyek minden egyes lökésnél barátnőjének altestéhez verődtek. A szolga ekkor mohón derékon ragadta Suzanne-t, de […]
 • Élve eltemetveÉlve eltemetve (0)
  Egy kicsit meghajtotta a térdeit, megfogta Boba ülepét, és erősen magához húzta. Ostoba póz volt. Ha nem lenne ilyen nagy a fasza, oda sem érne Bobáig. Így azonban legalább a makkja csúszott be a megduzzadt csiklón át.
 • Beavatás a leszboszi életbeBeavatás a leszboszi életbe (0)
  Jenna a puncimra szorította tenyerét, aztán óvatosan kihúzta kezét a bugyimból. A polgármester felesége csapkodott el mellettünk, bizonytalan tempóival felkorbácsolva a vizet. - Helló, édeseim! - integetett felénk sokgyűrűs […]

Egy hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.